Miksei karkkidieetti voisi toimia? Söisi vain makeisia tietyn kalorimäärän edestä päivässä ja napsisi pari kourallista vitamiinejä ja hivenaineita, jotka karkeista jäisi uupumaan.

Tunsin aikanaan ihmisen, joka eli kuukausia syömällä Kismettejä ja banaania. Hän ei sairastellut ja oli energinen, puski hommia ja harrastikin jotain. Vartalotyyppi pysyi hoikkana vaikkei liikunta kuulunutkaan päiväohjelmaan. Tämä mies ei varmasti vessanpönttöä halaillut, joten pois sellaiset mielestä.

Jokin aika sitten uutisoitiin amerikkalaisesta? miehestä, joka eli pelkillä Mars-patukoilla. Aamiaiseksi upposi kolme patukkaa, sama lounaaksi jne, päivässä patukoita upposi 12 kpl. Hän oli noudattanut Mars-dieettiä muistaakseni vuoden ajan. Uutinen ei kertonut miehestä sen enempää.
Joitain kuukausia sitten oma ruokavalio rakentui riisin ympärille. Samoista raaka-aineista sai loihdittua kattavan repertuaarin ruokalajeja.
Olisi kiinnostavaa tietää napsiko Mars-mies Marssinsa aina suoraan kääreistä vai tuunasiko hän niitä jotenkin. Tässä skotlantilainen patukkaherkku: uppopaistetut Mars-patukat!
1755645.jpg
Kuva